Maxis Business Logo

Anda bersedia untuk
kecapi kejayaan di
alam digital?

Ambil bahagian dalam tinjauan Indeks Kesediaan Digital kami untuk mengetahui jika bisnes anda mampu bersaing di era digital ini.

Anda bersedia untuk kecapi kejayaan di alam digital?

Ambil bahagian dalam tinjauan Indeks Kesediaan Digital kami untuk mengetahui jika bisnes anda mampu bersaing di era digital ini.

Markah kesediaan anda

Bagaimana markah anda diambil?

Bagaimana markah anda
diambil?

Markah kesediaan anda

Tinjauan ini direka untuk membantu anda mendapatkan analisa dari 3 bidang utama bisnes anda :

1

Kepuasan pelanggan

Demi memuaskan hati pelanggan, ia penting untuk anda berhubung dan memastikan kemudahan pelanggan di tahap yang baik. Adakah syarikat anda bersedia untuk memberikan pengalaman yang unik pada pelanggan anda secara atas talian atau luar talian?

2

Produktiviti pekerja

Apabila anda membenarkan pekerja untuk bekerja mengikut cara tersendiri, bila-bila masa dan di mana sahaja dalam pada masa yang sama masih mengawal kos dan keselamatan, barulah bisnes anda akan jadi lebih produktif, hubungan bersama pekerja yang baik dan peluang untuk menembus pasaran dengan lebih pantas.

3

Kecekapan operasi

Syarikat yang mempunyai cara kerja yang cekap akan dapat menyiapkan kerja dengan lebih pantas serta menjimat tenaga kerja. Adakah syarikat anda mengetahui tentang faedah pengautomatikan dan analitik, atau cara syarikat anda beroperasi masih di tahap sama?

Ingin kenal pasti apa yang perlu anda tekankan? Lengkapkan tinjauan ini.

Bagaimana setiap operasi bisnes telah ditransformasikan

Anda dah sedia? Ambil bahagian dalam
tinjauan kami untuk lihat prestasi bisnes anda.