Amaran: Waspada

Amaran: Waspada

Penipuan SMS yang mengaku sebagai Maxis

Atas arahan SKMM, mulai 2 Jul 2023, SMS dengan pautan URL di antara individual akan disekat.

SMS dengan pautan URL akan disekat mulai 2 Jul 2023.

Baca Lebih Lanjut

Mengapa Cloud POS Lite?

One stop provider

Kawal selia semua pesanan dalam talian dan kendali permintaan pelanggan secara langsung untuk mencipta lebih kemudahan pesanan makanan dan minuman yang sama bagi pelanggan dan operator perniagaan.

Get more orders, increase sales

Raih lebih pelanggan dari sebelum ini. Terima pesanan daripada serata lokasi menerusi pesanan dalam talian, dalam kedai atau tempahan bawa pulang.

Zero transaction fee

Anda hanya perlu bayar yuran bulanan atau seumur hidup untuk akses tanpa had. Tiada kadar komisen tersembunyi atau yuran tambahan transaksi.

Fast & easy onboarding

Alami integrasi penuh dengan gerbang pembayaran dalam talian dan rakan penghantaran serta nikmati akses PERCUMA ke portal e-pendidikan & latihan dalam talian bulanan.

Naik taraf perniagaan makanan dan minuman anda
dengan Maxis Cloud POS Lite.

Maxis Cloud POS Lite memperkasa perniagaan makanan dan minuman menjadi perniagaan dalam talian secara pantas, dan mengurus jualan dalam talian dengan efektif menerusi platform tunggal berintegrasi dengan pembayaran dan rakan penghantaran.

 

Pilih pelan yang memenuhi keperluan perniagaan anda

 

Pilih pelan yang memenuhi keperluan perniagaan anda

Nota :

  1. Diskaun 5% khas untuk pelanggan yang mengambil > 10 lesen pada satu masa
  2. Alat tambah VAS menyediakan penyelesaian sambungan tanpa had pada RM30/bulan. Harga yang ditunjukkan mungkin tertakluk kepada Cukai Perkhidmatan. Tertakluk kepada terma & syarat lain.

Jom bincang niaga

Berminat dan ingin ketahui langkah selanjutnya? Isi maklumat anda dan kami akan hubungi anda atau hubungi kami di 1700 818 881.

Ruang ini perlu diisi
Ruang ini perlu diisi
Ruang ini perlu diisi
60
Ruang ini perlu diisi


Dengan mengklik “Setuju & Hantar”, anda telah membaca dan bersetuju dengan Pernyataan Data Peribadi Kumpulan Syarikat Maxis dan Terma & Syarat..

Ada soalan mengenai Cloud POS Lite?

Tuntut sehingga RM5,000 dengan Geran Digital PMKS Madani