Amaran: Waspada

Amaran: Waspada

Penipuan SMS yang mengaku sebagai Maxis

Atas arahan SKMM, mulai 2 Jul 2023, SMS dengan pautan URL di antara individual akan disekat.

SMS dengan pautan URL akan disekat mulai 2 Jul 2023.

Baca Lebih Lanjut

Kami sedia membantu perniagaan anda

Kami sedia membantu perniagaan anda

Soalan Lazim

Tawaran Maxis Business Fibre 2024

Maxis Business Fibre Raya Offer 2024

 • Tawaran ini terbuka untuk pelan Maxis Business Fibre 100Mbps sehingga 1Gbps, dengan tambahan rebat RM10 diberikan kepada pelanggan pelan Maxis Business Fibre yang layak selama 24 bulan, serta penjimatan sehingga RM240.

 • Terbuka kepada semua pelanggan baharu kami di semua saluran dan segmen. Walau bagaimanapun, tawaran ini tidak layak bagi pembaharuan, peningkatan, penurunan, pemindahan dan pelanggan yang menikmati harga istimewa yang lebih rendah daripada tawaran ini.

 • Kempen ini akan berlangsung selama 3 bulan dan akan bermula dari 1 Mac hingga 31 Mei 2024. Berita baik! 1 bulan akan dilanjutkan sehingga 30 Jun 2024

 • Ya, pelanggan Geran Digital MADANI dapat menikmati penjimatan tambahan. Sila hubungi wakil kami untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang perkara ini.

 • Tidak, tawaran ini tidak boleh digunakan bersama kempen atau tawaran Maxis Business Fibre lain yang sedang berjalan KECUALI Geran Digital MADANI. Jika anda berminat untuk menyertai tawaran ini, tawaran atau kempen lain akan terbatal.

 • Jika anda menamatkan talian ketika masih di dalam kontrak, anda akan dicaj sebagai Caj Penamatan Awal seperti berikut:

  Yuran Komitmen Bulanan (Pelan Kadar Piawai) x Baki Tempoh Kontrak

  Contoh: Yuran Komitmen Bulanan untuk Maxis Business Fibre 100Mbps (RM119) x Baki tempoh kontrak

 • Jika anda menaik taraf atau menurun taraf pelan anda ketika masih di dalam kontrak, anda tidak akan lagi dapat menikmati tawaran ini dan rebat tawaran akan dibatalkan. Caj Penamatan Awal akan dikenakan seperi berikut:

  Yuran Komitmen Bulanan (Rancangan Kadar Piawai) x Baki tempoh kontrak

  Contoh: Yuran Komitmen Bulanan untuk Maxis Business Fibre 100Mbps (RM119) x Baki tempoh kontrak.

 • Tawaran ini terbuka kepada pelanggan baharu Maxis Business Fibre sahaja. Walau bagaimanapun, jika anda merupakan pelanggan sedia ada tetapi baru menggunakan perkhidmatan Maxis Business Fibre, sila hubungi wakil kami. Anda akan dapat menikmati tawaran ini.

Ready to sign up for Maxis Business Fibre?

Soalan lazim hanya untuk tujuan penjelasan sahaja. Soalan lazim mungkin akan digubah dari semasa ke semasa. Sila rujuk Terma Penggunaan and Terma & Syarat produk dan/atau perkhidmatan untuk lebih maklumat lanjut.

Nak bercakap dengan kami?

Hubungi Perkhidmatan Pelanggan Maxis Business